nieuws, achtergrondinfo

blog

Stage lopen bij Mango

Mango-onderwijs is een erkend leerbedrijf. Studenten kunnen stage lopen bij ons en prachtige ervaringen opdoen met spelend leren! Als je iets doet vanuit je hart, passie en fijnheid, dan stroomt het, dan gaat het vanzelf.

Lees meer

Vier jongetjes in het systeem

Ze zijn druk, beweeglijk, hebben moeite met stilzitten en luisteren niet altijd even goed naar de opdrachten van de leerkracht. Moeten deze drukke jongetjes zich wel voegen naar de regels en verwachtingen die door de school worden gesteld?

Lees meer

Zien zonder ogen

Ik heb de waarnemingstraining ‘Zien zonder ogen’ van Anke Weber Smit gevolgd. De maandag na de cursus pakte onze jongste dochter van 9 jaar de bril, deed hem op en warempel: na twee minuten kon ze zien!

Lees meer

Leerlingvolgsysteem B3 school

We gebruiken ons eigen leerlingvolgsysteem, een volgsysteem dat niet centraal staat en geen doel op zich is. Iedereen wil zich blijven ontplooien. Dat kan, bij Mango-onderwijs.

Lees meer

Onze eigen realiteit creëren

Zou het echt zo zijn dat we onze eigen realiteit creëren en manifesteren. Sinds twee jaar ben ik bezig met Mango-onderwijs. Het is inmiddels meer dan een wens.

Lees meer

Mango-middag

Rennende kinderen van de ballonnenboog naar het springkussen, het was een prachtig gezicht. De Mango-middag was een groot succes. Er hing een heerlijke, vrije sfeer in een prachtige ruimte.

Lees meer

mango

Doordat we in verbinding staan met de natuur

ervaren leerlingen dat deze waardevol is

en we de wereld moeten beschermen en waarderen.

leerlingen

aantal Donaties

Begeleiders

jaar van oprichting

Vragen?

Locatie: Nijmegen

Email: contact@mango-onderwijs.nl