houthakkerskleding

De site van Mango

Hoe ga ik Mango-onderwijs op de kaart zetten? Hoe kom ik aan mensen die met Mango-onderwijs mee willen denken en bouwen? En hoe komen mensen te weten wat mijn visie is? Allemaal vragen waarop het antwoord was: een website.

Bijna tegelijkertijd kwam Saskia Veltenaar op mijn pad, een enorm enthousiaste websitemaker! Het gevoel was goed, wij zouden het samen gaan doen. De eerste stap was foto’s maken en teksten aanleveren met goede oneliners en een goede pitch. Alle woorden moesten op een weegschaal gelegd worden, waardoor ik mijn beurt weer dingen scherper kreeg.

Het toekomstbeeld van Mango

Mijn man is goed met taal, dus hij kon mijn teksten redigeren, de lieverd. De foto’s zouden gemaakt worden door een vriendin van mij, Susanne van Balveren en door mijn man. En ik kreeg een droom. Een droom waarin ik een toekomstbeeld van Mango zag. Op de voorgrond stonden hele stoere mannen, twee stuks, met houthakkerskleding en grijze baarden (ik ben trouwens benieuwd of ik deze mannen nog ga ontmoeten en of ze op Mango komen werken). Op de achtergrond stond een blokhut met een deur die geopend was. Er stond een tafeltje naast, buiten in het bos en daar zat een kind aan. Ik weet nog dat ik wakker werd en direct dacht: dit moeten we doen! Foto’s maken van kinderen die leren op ongewone locaties. Mijn visie is namelijk dat je niet alleen in klaslokalen kunt leren, maar in principe overal! Dus hebben we kunstzinnige foto’s gemaakt, foto’s die je hopelijk verwonderen.

Vol trots verwijs ik nu steeds naar de website van

Mango

Dus blader hem lekker door!