Disclaimer

Mango-onderwijs heeft de informatie op deze website zo zorgvuldig mogelijk weergegeven. Er bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is. Mango-onderwijs is niet aansprakelijk voor eventuele schade die kan voortvloeien uit het gebruik van gegevens die op de website staan.

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraak worden gemaakt op de inhoud van deze website.

Mango-onderwijs kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade als gevolg van onjuistheden en/of onvolledigheid van de aangeboden informatie, noch voor schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de genoemde informatie of als gevolg van technische problemen met de website.

Wanneer gebruik wordt gemaakt van hyperlinks aanvaardt de Mango-onderwijs geen aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Mocht je desondanks informatie tegenkomen die niet (meer) klopt, of ben je van mening dat bepaalde informatie op deze website ontbreekt, neem dan contact met ons op via marlies@mango-onderwijs.nl 

Op alle teksten en beelden op deze site berust het copyright bij Mango-onderwijs. Dit houdt in dat er niets zonder toestemming van de basisschool mag worden gekopieerd. Wanneer je teksten en/of beelden wilt gebruiken, kun je contact met ons opnemen via marlies@mango-onderwijs.nl 

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 16-10-2023