Mango-middag

Op 18 oktober 2023 was er een

Mango-Middag

Rennende kinderen van de ballonnenboog naar het springkussen, het was een prachtig gezicht. De Mango-middag was een groot succes. Er hing een heerlijke, vrije sfeer in een prachtige ruimte. Omdat het mooi weer was konden de meeste workshops buiten plaatsvinden. Binnen in de kapel van Sancta Maria hield Susanne met haar creatieve workshops. Er stond speelgoed en de informatietafel, waar al veel mensen zich hebben ingeschreven voor de informatieavond op 16 november om 20:00 2023. Emile was onze poort-verwelkomer. En wat een mooie plek, bij de BSOikke en moestuin Waalwortel.

Bas heeft een prachtig kunstwerk gemaakt met iedereen die mee wilde schilderen. Onze dochters vonden de workshop toneel van Koen een enorm succes. Lekker gek doen, zonder je te hoeven schamen, heerlijk! En ik heb al gehoord dat een meisje van 3 jaar haar op de houtbewerkings workshop van mijn oud leerling Lars (samen met zijn vader en opa) getimmerde poppetje naar het kinderdagverblijf wilde meenemen om te laten zien.

Guen had veel luisteraars die ze kon vertellen over het linker-en rechterbrein en nog veel meer. Ook de trainsters van Oranjeblauw brachten een goede sfeer met zich mee en de kleintjes konden lekker koprollen. Daarnaast schoten wat kinderen raak (en mis) bij het boogschieten met Chris. Dree vertelde een aantal mensen over de kracht van positief denken. We zagen een Mango momentje waarbij de imker vooral aan de volwassenen vertelde, maar de kinderen daarna kwamen vragen en kijken. Toen de druk eraf was, kwam de nieuwsgierigheid naar boven. Ditte, Brenda en José hielpen met de koffie, tassen verkopen en alles weer opruimen en Marjan nam een stapel mango’s mee.

Wat drijft jou om Mango te starten? Wat maakt Mango anders? Hoeveel dagen is Mango open? Allemaal vragen die ouders stelden op de Mango-middag. De sfeer was open, gezellig en de mensen waren nieuwsgierig. De kinderen waren vrij, blij en allemaal bezig. Ik vond het fijn om met mensen te praten die geïnteresseerd zijn in Mango. 

De sfeer die we neerzetten ademt Mango, ís Mango. Het is een gevoel, een energie die stroomt. Het borrelt, is veilig, geeft energie en ook rust. 

Eigenlijk was ik ook wel vaak benieuwd naar de verhalen, hobby’s, beroepen en de interesses van de ouders. Wat doen ze in hun leven, hoe zien ze hun kind en waarom denken ze dat Mango past. Daar was op Mango-middag weinig tijd voor. Maar ik vertrouw erop dat we ons momentje wel krijgen. 

En wist je al dat je Mango financieel kan steunen? https://mango-onderwijs.nl/doneren/

Misschien ken je wel een mooi bedrijf dat zich wil verbinden aan Mango. Laat ze vooral contact opnemen met marlies@mango-onderwijs.nl