Graag stellen we aan jou voor

Ons Mango-team
Stuur bericht
Mango-onderwijs

wie zie je allemaal bij Mango?

Marlies Naus – Directeur – Begeleider:  Wat is het prachtig om met iets bezig te zijn waar mijn hart ligt. Ik adem Mango. Het is voor mij zo fijn om te doen waar ik blij van wordt. En dat alles met vertrouwen, liefde, leren en spelen. Ik heb in mijn leven nog nooit zoveel geleerd als de afgelopen twee jaar en ik ben zo dankbaar dat er meer mensen zijn die Mango-onderwijs  steunen, zich inzetten en ook blij worden van Mango. Go go Mango!

Manon Ruiter – Begeleider Mango-kinderen – visiebewaker: Na 27 jaar onderwijs weet ik me nu verbonden met een schoolsysteem waar ik blij van word. Een veel meer organische manier van leren. Vanuit vertrouwen, ruimte en rust. Binnen een veilige setting waar je gezien wordt in wie je bent. Waar je autonoom mag zijn in je keuzes. Dat is mijn wens voor iedereen en in Mango onderwijs zie ik dat terug. Dat maakt dat ik volledig achter alles sta wat wij creëren. Dankbaar voor de energie die daarbij in beweging komt. Wij zijn Mango

Ronald van Lohuizen – Voorzitter Stichting Mango: Als vrije geest geboren ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om de wereld te verbeteren. Liefdevol kleur ik buiten de lijntjes. En iedere dag geef ik iets aan de medemens, aan alles wat leeft en daarmee ook aan mezelf. Als bestuurslid hoop ik met veel positieve en liefdevolle energie mee te kunnen werken aan een vruchtbare toekomst voor Mango-onderwijs.

Ditte Slabbekoorn – Vertrouwenspersoon – Communicatie & event manager: Na ruim 25 jaar met plezier werkzaam geweest te zijn als kind-en jeugd psychotherapeut, voelde het tijd voor iets anders. Ik voel me gemotiveerd om een steentje bij te dragen aan het vormen van een community, die zich inzet voor een mooie toekomst voor de generaties na ons.

Lisanne van Neer – Secretaris Stichting Mango & Human Design specialist: Ik heb me de afgelopen jaren veel verdiept in zelfontwikkeling, op diverse gebieden. Mijn conclusie is, dat wij als volwassenen  een grote stap mogen maken in het deconditioneren van al onze patronen en overtuigingen die ons niet langer dienen. Hoe mooi zou het zijn om toekomstige kinderen al zo’n stevige basis mee te geven, dat zij later helemaal niets meer hoeven af te leren!

mango

De droom is om een omgeving te creëren voor
onderwijs, natuur, kunst, muziek, beweging
en ondernemen.

leerlingen

aantal Donaties

Begeleiders

jaar van oprichting

Vragen?

Locatie: Nijmegen

Email: contact@mango-onderwijs.nl