Onze eigen realiteit creëren

en manifesteren

Zou het echt zo zijn dat we onze eigen realiteit creëren. Dat wat we uitspreken en hoe we ons gedragen van invloed kan zijn op onze toekomst, lichaam en geest. Sinds twee jaar ben ik bezig met Mango-onderwijs. Het is inmiddels meer dan een wens. Mango is een vorm geworden die al bestaat. Nu is het voor mij de uitdaging om de juiste dingen aan te trekken zodat het niet alleen energetisch bestaat, maar ook fysiek zijn plek in de wereld kan krijgen. Soms is dit een spannend proces. Ik heb mijn baan opgegeven en doe wat ik wil doen. Ergens voel ik toch dat het goed komt. Dat Mango-onderwijs echt mag bestaan en krachtiger is dan ik ooit heb durven dromen. Dat we een plek kunnen creëren die inspiratie biedt voor kinderen, jongeren en volwassenen. Waar je je veilig voelt en waar je waanzinnig veel zin hebt om nieuwe dingen te leren. Waar je open mag staan voor alle talenten die je al bezit en die je kunt ontwikkelen. Waar je zorgt voor jezelf en waarbij het vanzelfsprekend is dat we ook voor elkaar zorgen. Waarin spelend leren centraal staat. Voor kinderen, maar ook voor jongeren en volwassenen. Omdat leren leuk is en omdat spelen en lol hebben voor alle leeftijden mag zijn.

De film Superhuman – The Invisible Made Visible vond ik erg boeiend. Omdat ik op dit moment erg open sta voor een andere blik op de wereld.

De letters staan ook voor…

m – mango

a – als

n – nieuwe

g – geweldige

o – ontdekking