Over

Lisanne van Neer
Stuur bericht

Ik heb me de afgelopen jaren veel verdiept in zelfontwikkeling, op diverse gebieden. Mijn conclusie hieruit is, dat wij als volwassenen  een grote stap mogen maken in het deconditioneren van al onze patronen en overtuigingen die ons niet langer dienen. Hoe mooi zou het zijn om toekomstige kinderen al zo’n stevige basis mee te geven, dat zij later helemaal niets meer hoeven af te leren!

Momenteel werk ik in de arbo-dienstverlening en begeleid ik werkgevers en werknemers bij het ziekteverzuim. 

Hiernaast  volg ik een opleiding over Human Design. Ook deze kennis biedt een waardevolle tool die we bij onszelf, maar ook juist bij kinderen, kunnen toepassen om op een gepersonaliseerde manier te kunnen leren en leven.

Voor nu richt ik me op mijn functie als secretaris en hoop ik daarnaast in de toekomst een rol te kunnen vervullen in het mee-ontwikkelen van de BSO van Mango, samen met Marlies. 

Om kinderen de kans te geven zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en hiermee buiten te kunnen zijn, de natuur te kunnen ontdekken, met elkaar plezier te maken en zich creatief te kunnen uiten, is wat mij aanspreekt bij Mango.

Het doet me enorm veel goed te zien hoe Marlies haar eerste stappen heeft gezet met Mango. Ik vertrouw er 100% op dat Mango zal uitbloeien tot een prachtige plek voor jong en oud om te kunnen groeien op een liefdevolle en unieke manier.

Leerlingen

aantal Donaties

Begeleiders

jaar van oprichting

Vragen?

Locatie: Nijmegen

Email: contact@mango-onderwijs.nl