Over

Manon Ruiter
Stuur bericht

Na 27 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, heb ik onlangs ontslag genomen. Ik zag iets anders, mooiers voor mij: Een meer organische manier van leren, binnen een veilige setting. Bij voorkeur  in een woon/leefgemeenschap. 

Direct na mijn ontslag, heb ik  mijn appartement verkocht en ben ik gaan reizen. 

Onderweg miste ik vooral een spontane omhelzing, zingeving en dienstbaarheid. Ik voelde echter wel de overtuiging dat er iets in beweging mocht  komen vanuit een hartsverlangen, zodat ik werkelijk in mijn  bedoeling kon stappen.

Mango is een stukje van mijn bedoeling. Haar kernwaarden sluiten naadloos aan. Ik voel me verbonden met het Mango-team en sta volledig achter alles wat wij samen, met elkaar, creëren. Daarbij horen uiteraard ook de kinderen, ouders, vrijwilligers en alle andere geïnteresseerden.

Ik voel me dankbaar voor de energie die daarbij in beweging komt. Wij zijn Mango! 

Praktisch gezien zal ik 1 à 2 dagen in de week de Mango-kinderen begeleiden.

Leerlingen

aantal Donaties

Begeleiders

jaar van oprichting

Vragen?

Locatie: Nijmegen

Email: contact@mango-onderwijs.nl