Over

Ronald van Lohuizen
Stuur bericht

Een school waar kinderen mogen zijn wie ze zijn: daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Als vrije geest geboren ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om de wereld te verbeteren. Liefdevol kleur ik buiten de lijntjes. En iedere dag geef ik iets aan de medemens, aan alles wat leeft en daarmee ook aan mezelf. Verbinden, luisteren, compassie, positiviteit, creativiteit en humor zijn mijn innerlijke bronnen.

Momenteel ben ik werkzaam als ecologisch hovenier en docent maatschappijleer voor nieuwkomers. Ook heb ik jarenlang gewerkt in de kinderopvang en kortstondig in het middelbaar onderwijs.

Ik hoop als bestuurslid met veel positieve en liefdevolle energie mee te kunnen werken aan een vruchtbare toekomst voor Mango-onderwijs.

Leerlingen

aantal Donaties

Begeleiders

jaar van oprichting

Vragen?

Locatie: Nijmegen

Email: contact@mango-onderwijs.nl