Ben je geïnspireerd?

Wil je iets betekenen voor Mango?
Stuur bericht
Mango-onderwijs

wie hebben we nodig?

Begeleiders: Je wilt Mango mee ontwikkelen, leerlingen begeleiden en/of je kunt workshops geven. Je bent initiatiefrijk en kunt goed plannen en organiseren.

Leerkrachten: Je hebt een PABO diploma of een bevoegdheid om een specifiek vak te geven, zoals gym, drama, muziek, wiskunde of Engels.

Stagiaires: Je studeert en wilt stage lopen op Mango. De mogelijkheden zijn enorm: lesgeven, techniek, sport, zolang je maar kunt ondersteunen bij de visie van Mango.

Specialist 21-100 jaar: Je kunt prachtige workshops geven, je hebt kennis die je wilt delen. 

Vrijwilliger: Je vindt het leuk om leerlingen te coachen, te motiveren en te stimuleren. Of je hebt een specifiek talent en kunt workshops geven.

Administratieve medewerker: Geen dag is voor jou hetzelfde. Je beantwoordt telefoontjes, handelt e-mails af, houdt dossiers bij, maakt afspraken en archiveert stukken. 

Specialist 0-4 jaar: Je hebt ervaring met jonge kinderen en wilt de visie van Mango-onderwijs doorontwikkelen zodat we ook met deze leeftijd bij Mango kunnen starten.

Specialist 4-12 jaar: Je wilt kinderen in de basisschool leeftijd begeleiden. 

Specialist 12-21 jaar: Je hebt ervaring op de middelbare school en wilt de visie van Mango-onderwijs doorontwikkelen zodat we ook met deze leeftijd bij Mango kunnen starten.

Ondernemer: Jij wilt dat kinderen en jongeren de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Je wilt inspireren en soms een leeromgeving zijn voor onze leerlingen.

Financieel specialist: Jij weet raad met begrotingen, kent fiscaal de weg en begrijpt wat nodig is om Mango financieel gezond te maken en te houden.

Specialist ecologie, duurzaamheid en natuur: Je begrijpt hoe mensen in harmonie met de natuur kunnen functioneren en weet de kennis die leerlingen opdoen in een ecologisch en duurzaam kader te plaatsen.

mango

De droom is om een omgeving te creëren voor
onderwijs, natuur, kunst, muziek, beweging
en ondernemen.

leerlingen

aantal Donaties

Begeleiders

jaar van oprichting

Vragen?

Locatie: Nijmegen

Email: contact@mango-onderwijs.nl